Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Ontdek hoe onze

TIMESHEETS

de tijdsbesteding van uw medewerkers inzichtelijk zal maken.

Timesheets

Een goede tijdsplanning software is fijn in gebruik, helpt met de evaluatie en optimalisatie van projecten en verhoogt de productiviteit. Met de handige features van de business software ionBIZ is urenregistratie een fluite van een cent. 

Efficiënter werken met een slimme tijdsplanning software

Het team van ionprojects gelooft in het beheersbaar maken van projecten. Daarom bieden wij organisaties verschillende tools waarmee planning en uitvoering geoptimaliseerd kunnen worden. Tijdsplanning is hierin een belangrijk onderdeel. Timesheets zijn van essentieel belang, zowel voor facturatie maar ook omdat je met behulp van een adequate tijdsplanning software tot in detail kunt evalueren op welke punten projecten sneller en beter uitgevoerd kunnen worden.

Business specifiek tijdschrijven

Omdat geen onderneming hetzelfde is en diverse projecten om specifieke ERP oplossingen vragen, kan de tijdsplanning software van ionBIZ aan jouw organisatie aangepast worden. Werken met een start/stop timer of achteraf de tijdsregistratie aanvullen? Jij kiest hoe jij wilt werken, wij maken het je zo eenvoudig mogelijk. Met de tijdsplanning tool zet je werkelijk gepresteerde uren af tegen het budget zodat je duidelijk overzicht hebt en daarnaast ook nieuwe kansen in beeld brengt. Benieuwd naar de features van de ionBIZ tijdsplanning software?

Planning omzetten naar timesheets

Met de gebruiksvriendelijke tijdsplanning tool zet je agenda’s om naar timesheets zodat er niets vergeten wordt. Deze efficiënte manier van invoeren zorgt er tevens voor dat er geen dubbel werk gedaan wordt.

Perfectioneer de tijdsplanning met time-to-completion

De time-to-completion feature draagt bij aan duidelijke interne en externe communicatie tijdens de uitvoer van projecten. De tijdsplanning wordt extreem transparant, omdat de manager van het project of de taak altijd op de hoogte is van de projectstatus.

Automatiseren met de ionBIZ tijdsplanningstool

Met de ionBIZ tijdsplanning software kun je overuren automatiseren. Voer klant specifieke afspraken omtrent overuren en vakantie eenmalig in, onze software voor tijdschrijven doet de rest. Heeft een klant recht op extra vergoeding? Ook dit neemt onze tijdsplanning software van je over.

Timesheets goedkeuren

Voor een soepele tijdsplanning kan de projectleider of manager in het tijdsplanning programma geschreven uren goed- of afkeuren. Vervolgens communiceert de manager door middel van interne en externe tekstvelden de reden van goed- of afkeuring, zodat de betrokken persoon onmiddellijk op de hoogte wordt gesteld en zonder onnodige communicatie een nieuwe optie kan invoeren.

Meten is weten: timesheets optimaliseren met rapporten

De tijd dat timesheets alleen gebruikt werden voor tijdregistratie is voorbij. Met de ionBIZ timesheetsoftware heb je rijke rapporten omtrent gepresteerde uren in handen. Dankzij de uitgebreide rapporten kun je de tijdsplanning analyseren, effectieve uren in beeld brengen en zo ook resources slimmer indelen. Uiteraard koppel je deze data eenvoudig naar diverse BI-tools via API.

Heb je vragen over hoe onze tijdsplanning software jouw onderneming effectiever maakt? Vraag het ons. Neem contact op met ons team en wij helpen je verder.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement