Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Ontdek hoe onze

RESOURCE PLANNING

uw operationele planning zal optimaliseren.

Resource planning

Succesvol projecten uitvoeren is afhankelijk van de juiste toewijzing van werkkrachten. Resource planning is een uitdaging maar met de juiste resource planning software kun je projecten efficiënter afhandelen. Het ionBIZ planningsysteem is business software waarmee jij tijd, geld en energie bespaart. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw projecten?

Efficiënt werken dankzij resource planning software

Een opgeruimde werkplek resulteert in efficiënter werken. De ionBIZ resource planning software biedt jouw organisatie daarom een overzichtelijk planningssysteem met diverse extra opties. Het visueel planbord bevat alle features, waardoor je direct overzicht hebt. Wat moet er gepland worden en welke resources zijn hiervoor beschikbaar? Omdat de reeds ingeplande taken, individuele werkschema’s en vakanties in het planningsysteem geïntegreerd zijn is de agenda altijd actueel en dus betrouwbaar.

Applicaties samenvoegen in één overzichtelijk planningsprogramma

Synchroniseer het planningsprogramma met Outlook zodat de agenda’s overeenstemmen. Als je wilt ontvang je planning updates maar een dagelijkse reminder met het agendaoverzicht is ook mogelijk. Overzicht en synchronisatie zijn slechts het topje van de ijsberg aan ERP oplossingen die het ionBIZ planningsysteem aanbiedt ter optimalisatie van resource planning.

To Plan or not To Plan: een slim planningsysteem

Via de To Plan module in het planningsprogramma heb je direct inzicht in nog te plannen taken. In het gebruiksvriendelijke planningsysteem kun je vervolgens eenvoudig de gewenste resource selecteren en inplannen.

Resource planning en status check

De approval flows in het planningssysteem bieden je statusopties. De resource planningssoftware geeft je zo de mogelijkheid om goedkeuringsprocessen te organiseren, zodat de planverantwoordelijke en individuele resources zien of taken voorlopig, in aanvraag, goedgekeurd of gereserveerd zijn.

Groepsmatige resource planning

Werken jouw resources gedurende eenzelfde periode aan eenzelfde taak? De resource planning software lost dit op door middel van gekoppeld inboeken. Ook herplannen is eenvoudig, het planningssysteem heeft namelijk een drag & drop functie voor wederkerende taken.

Planningsconflicten oplossen

Met onze resource planning software wordt jouw resources planning geoptimaliseerd. Het visuele overzicht toont je snel waar planningsconflicten zitten zodat deze direct opgelost kunnen worden. Om oplossen makkelijker te maken wijst het planningsprogramma indicatoren aan.

Analyseer en evalueer de planning met software

De ionBIZ resource planning software bevat elf uitgebreide planningsrapporten. Analyseer de planning van jouw organisatie, evalueer afgelopen periodes en optimaliseer jouw resource planning. Filter de rapporten in het planningsysteem op resource, repartement, project of vaardigheden.

Een overzichtelijk planningsysteem op maat

Het planningssysteem van ionprojects is ontworpen met de gebruiker als belangrijkste uitgangspunt. Daarom is het planningsprogramma voor resources geheel naar wens in te richten. Organiseer je planbord zodat jij er snel in kan werken, waarbij je groepeert op basis van functies, departement of projecten. Daarnaast kun je via onze resource planning software alle mogelijke projectvariabelen als filter gebruiken en ook bewaren voor later gebruik.

Heb je vragen over onze resource planning software of ben je benieuwd naar hoe een bepaalde feature werkt? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je vragen.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement