Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Ontdek hoe onze

PROJECT MANAGEMENT SOFTWARE

uw projecten zal stroomlijnen.

Projecten

Projectmanagement

Blijf constant op de hoogte van de actuele projectstatus en bereik projectdoelen met lage overheadkosten. Met de slimme projectmanagement tool heb je tijdens iedere stap volledige controle.

Alles-in-één projectmanagement software

ionBIZ project management software is specifiek gericht op projectbeheer binnen ICT, engineering en consultancy. De online projectmanagement tool helpt zowel managers als teams om projecten te beheren. De handige features helpen je binnen een handomdraai hoofd- en deeltaken te verdelen, budgetten te controleren, resources te managen en bereikte doelen te evalueren. Ben je veel onderweg? De ionBIZ app geeft je on-the-road toegang tot project management tools, zodat je vinger aan de pols hebt waar je ook bent.

Projectonderdelen in beeld met smart software

De strikte stappen van jouw projecten maak je inzichtelijk met de projectmanagement module van ionprojects. Dankzij onze project management software ben je altijd op de hoogte van project- en doelstatus. Kies per te managen project welke software opties je gebruikt, zodat niet alleen eenvoudige consultancy opdrachten maar ook complexe engineeringsprojecten verlopen zoals gepland. Met de tool voor projectmanagement bouw je de workbreakdown tot in detail uit. Definieer mijlpalen, budgetten en doorlooptijden om deze vervolgens via hetzelfde projectmanagement systeem nauwlettend in de gaten te houden.

Taken importeren naar de project management tool

Bespaar tijd door eerder opgemaakte projecten en standaard templates naar de ionBIZ project management tool te importeren. Vervolgens pas je de projectdata eenvoudig aan. Heb je projectvoorbereiding in Excel of MS Projects staan? Ook vanuit deze programma’s kun je probleemloos importeren naar de projectmanagement module.

Fixed-Price en Time & Material features voor projectmanagement

Wat voor prijsafspraken je ook hebt gesloten met je klant, je kunt ze allemaal beheren in onze project management module. Ingevoerde data resulteert in een overzichtelijke winst- en marge of mark-up analyse. Zo ondersteunt onze software niet alleen het management van projecten maar kun je ook anticiperen aan de hand van de budgetanalyse. Dankzij facturatieschema’s worden opdrachten op tijd gefactureerd.

Resources in de project management module

De ionBIZ bedrijfssoftware helpt jou om de juiste personen voor een specifieke opdracht op het juiste moment in te zetten. Door vaardigheden aan resources toe te kennen en beschikbaarheid te controleren zorgt de software voor project management dat jij middelen optimaal in kan zetten voor jouw projecten.

Projectmanagement in beeld met overzichtelijke tools

Geïntegreerde project management software stelt jouw organisatie in staat het meeste uit je projecten te halen en best practices in te zien. Via het helicopter-view dashboard heb je in één oogopslag alle operationele zaken in beeld. Een detailanalyse van relevante ratio’s geeft vervolgens antwoord op belangrijke vragen. Welke projecten leveren de gewenste marges op, wat is de verwachte winst? Onze project management software stelt je in staat om direct actie te ondernemen.

Softwareoplossing voor projectmanagement

Met ionBIZ heb je een complete softwareoplossing voor projectmanagement in handen. Voor managers en voor teams, voor eenvoudige en complexe projecten. Ben je benieuwd welke ERP oplossingen wij jouw business kunnen bieden? Heb je gerichte vragen over de mogelijkheden van de project management tool? Ons ionTeam zit voor je klaar. Neem contact met ons op, dan bekijken we samen hoe jouw projecten sneller en beter gemanaged kunnen worden.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement