Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Lees meer over succesvolle projecten in

CONSULTANCY, ICT, ENGINEERING & FINANCE

Talloze klanten ervaren dagelijkse de kracht van ionBIZ

Casestudies en Downloads

Delaware Consulting verbeterde zijn resource & capaciteitsplanning sinds de introductie van ionBIZ.

"We rekenen op ionBIZ om meer dan 1,200 consultants in 12 landen te plannen. We zijn vooral onder de indruk van de eenvoud van het gebruik en de uitgebreide functionaliteiten op maat gemaakt van de Business & IT Consulting sector." ... Lees verder.

 

De klanten van Twenne Accountants zijn erg blij met de nieuwe software, en dan met name met de gebruiksvriendelijkheid ervan. “Ik hoor vaak van klanten die moeten tijdschrijven dat zij de huidige software veel fijner vinden dan de software die we hiervoor hadden,” aldus Stephan.

Met onze ERP software hebben we al een hoop klanten kunnen helpen bij het integreren van al hun projecten in één systeem. Maar hoe helpen wij deze klanten nu precies? Welke problemen lossen wij voor ze op? En hoe verloopt de samenwerking? We spraken met onze klant Stephan van Raaij van Twenne Accountants over zijn ervaring met ionProjects. Lees er hier alles over

Sinds de introductie van ionBIZ krijgt Cadmes een veel beter zicht op hun Projecten, Resource Planning en Portfolio Management.

Tientallen projecten tegelijk in goede banen leiden: ionBIZ blijkt vandaag bij Cadmes prima tegen die complexe taak opgewassen. Dankzij de rapporteringsmogelijkheden behouden de Project Managers steeds de controle over de status van ieder project. Jeroen Monster: “Het volstaat niet om één project op te volgen; als bedrijf moet je ook het overzicht behouden over alle projecten heen.” ... Lees meer.

"Dankzij ionBIZ werken we sneller en efficiënter en behouden we altijd het overzicht" Louis Kuijf, managing Director Acterus

De consultants van Acterus implementeren het platform en maken bedrijven er wegwijs in. De uren die ze aan hun klanten en projecten besteden, houden ze nauwgezet bij. Dat werd in 2014 moeilijk en onoverzichtelijk. Tot Acterus contact opnam met het Mechelse softwarebedrijf ionProjects. ... Lees meer.

Enkele groeiende bedrijven die met ionBIZ naar tevredenheid werken

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Doctor Iosif Nemoianu 9

300011 Timișoara Timișoara

Tel +40 356 43 94 93

© 2023 ionProjects - Privacy statement