Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Ontdek hoe onze

RESOURCE MANAGEMENT

uw onderneming zal optimaliseren

Resources

In een steeds veranderende markt hangt het succes van een organisatie volledig af van resource management. Real-time informatieoverdracht van project afhankelijke resources is cruciaal voor het behalen van de gestelde organisatiedoelstellingen. ionBIZ maakt resource management overzichtelijk, zodat jij altijd weet of jouw resources optimaal ingezet worden.

Het belang van resource management voor jouw business

Middelen verschillen per organisatie en per project, maar het belang van effectief en efficiënt resource management blijft hetzelfde. Als groeiende organisatie wil je controle hebben over resource en project, altijd en overal. ionBIZ biedt jouw business betrouwbare ERP oplossingen voor optimaal resource management van de benodigde middelen om een project niet allen zo snel mogelijk maar ook zo goed mogelijk af te ronden.

Onze resource management software stelt je in staat om middelen zo slim mogelijk in te zetten (planning), zorgt voor een transparant resource managementproces en geeft jou de controle die je nodig hebt voor adequate afhandeling van projecten.

Controle over middelen met ionBIZ resource management software

De ionBIZ resource management tool geeft je complete controle over middelen. Doordat deze tool je een duidelijk overzicht geeft, kun je tevens toekomstige veranderingen aan zien komen en kun je resource management tijdig aanpassen om jouw business te beschermen. Of het nu gaat om human resource management zoals vaste medewerkers en freelancers of de organisatie van andere resources zoals vergaderruimtes, wagens en materialen: met de resource management software van ionprojects blijf jij op de hoogte van de distributie van projectafhankelijke middelen. Zo blijft jouw bedrijf consistent groeien.

Resource project functionaliteiten

De uitdaging van effectief resource management wordt extra duidelijk naar mate projecten complexer worden. Onze software biedt een oplossing voor alle uitdagingen die bij resource management komen kijken. Met ionBIZ vormen project resource management en resource planning geen uitdaging, maar juist een kans voor jouw business. Benieuwd hoe doelmatig resource management de groei van jouw organisatie realiseert? Wij benoemen een aantal mogelijkheden:

Creëer flexibele werkschema’s

Moderne tijden vragen flexibele werkschema’s. Parttime medewerkers of een 4/5de schema waarbij je de ene week op woensdag en de andere op vrijdag vrij hebt? Dat kan met ionBIZ resource management software.

 

Competenties

Resource management houdt niet op bij planning en logistiek. Met onze Skillmatrix breng je alle persoonlijke vaardigheden in kaart en haal je het meeste uit jouw resources.

Vakanties aanvragen en ziekte verwerken

Project resource management en planning omvangt ook vakanties en afwezigheden van medewerkers. Onze flexcounters berekenen de ADV dagen of op te nemen overuren. De export voor SD Workx van ingegeven ziektes en verlofdagen zorgt voor een vlotte loonberekening. Vakanties aanvragen en ziekte ingeven kan zelfs via onze ionBIZ app op je smartphone.

Cv export

Onze cv export optimaliseert resource management voor jouw onderneming doordat je cv’s in een handomdraai kunt exporteren naar bewerkingsprogramma’s zoals Word.

Custom fields

IonBIZ biedt op maat gemaakte oplossingen. Zo kun je zelf velden toevoegen, zonder dat daar enige programeer kennis voor nodig is.

Uitgebreide rapporten

Efficiënt resource management betekent dat je optimaal inzicht hebt. ionBIZ maakt dit mogelijk. In negen standaardrapporten zie jij real-time alle overuren, Payroll, afwezigheden en de balans tussen factureerbare en niet-factureerbare tijd terug.

Beheer jouw project resources met ionBIZ

Is jouw organisatie klaar voor de overstap naar consistent en adequaat resource management? Wil jij middelen onder controle hebben, sneller werken en meer groeien? Het ionBIZ resource management software is de oplossing. Neem contact op met het ionProject team en ontdek hoe jij jouw processen kunt optimaliseren met onze bedrijfssoftware.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement