Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
Land is vereist.
Beschrijving is vereist. BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. BEVESTIG

Uitgebreide ERP software

Ontdek waarom onze uitgebreide erp software uw processen optimaliseert.-

ionBIZ business software

Volledige integratie van al je projectonderdelen en real time overzicht, dat is wat de bedrijfssoftware van ionprojects jouw onderneming biedt. ionBIZ is de meest complete business software voor projectbeheer in ICT, engineering en consultancy.

Meer dan standaard ERP-bedrijfssoftware

Traditionele business software bieden vaak niet de flexibiliteit die nodig is voor project gedreven departementen. Als deels gestandaardiseerde softwaretoepassing met een uitgebreid aanbod aan functionaliteiten is ionBIZ de perfecte fusie van ERP en best-of-breed business software. Met een modulair-gebaseerde bedrijfssoftware beschikt jouw organisatie over alle tools om projecten zo efficiënt mogelijk af te handelen én overheadkosten laag te houden.

Compleet softwarepakket voor jouw bedrijf

Op zoek naar een softwaretoepassing om projectmatig werk niet alleen te digitaliseren maar ook te optimaliseren? Kies uit een reeks slimme oplossingen voor jouw projecten. HRM, CRM, projectmanagement, planning, timesheets, kostenbeheer, facturatie en tickets allemaal in één geïntegreerde bedrijfssoftware. Dit maakt ionBIZ software voor bedrijven een echte niche ERP-oplossing. Dankzij de gerichte functionaliteiten eigen aan ICT, engineering, consultancy & outsourcing maakt ionBIZ elke dag opnieuw het verschil in deze sectoren. 

Betrouwbare business software

ionBIZ is een 100% cloud-gebaseerde bedrijfssoftware. Dit betekent je altijd toegang hebt tot real-time informatie, of je nu op kantoor, bij een klant of op vakantie bent. Door de integratie van de verschillende modules in een alles-in-één business software haal je het meeste uit de beschikbare resources. Daarnaast wordt projectplanning geoptimaliseerd waardoor je de toekomst kunt voorspellen met een minimale marge. Met deze business softwareoplossing breng je continu kansen in beeld zodat je blijft groeien.

Bedrijfssoftware met gebruiksvriendelijke interface

Een intelligente business software is niet alleen op projectoptimalisatie gericht. Ondanks digitalisering blijven mensen de drijvende kracht achter succes en daarom is onze softwareoplossing ontworpen met de gebruiker op de eerste plaats. Elke individuele gebruiker van ionBIZ bestuurt zijn volledig geïntegreerde digitale werkruimte. De integrale bedrijfssoftwaretoepassing draagt zo bij aan human resources, met gelukkigere mensen en sterke samenwerking als resultaat.

 

Ervaar de perfecte pasvorm ionBIZ: vraag een gratis demo aan

De functionaliteiten en het design van ionBIZ zijn gericht op de specifieke behoeften van sectoren als ICT, dienstverlening en financiële services. De businesssoftware optimaliseert project portfolio management, resourceplanning, tijdsregistratie en ticketing om zo te zorgen voor een volledig aangepaste oplossing waarmee jij organisatiedoelstellingen sneller behaalt. Benieuwd naar het resultaat? Je krijgt vanaf de eerste inspanningen onmiddellijk inzicht in behaalde doelen.

Wil je weten hoe ionBIZ jouw bedrijfsprojecten kan optimaliseren? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / Belgium

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Havendal 4

4814 DB Breda

Lokaal Kantoor / Roemenië

Doctor Iosif Nemoianu 9

300011 Timișoara

Tel +40 356 43 94 93

© 2020 ionProjects - Privacy statement