Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
Land is vereist.
Beschrijving is vereist. BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. BEVESTIG

Uitgebreide ERP software

Ontdek hoe onze uitgebreide erp software uw processen optimaliseert.

Alle programma’s onderbrengen in één ERP systeem? Processen stroomlijnen en optimaliseren? Met de ionBIZ projectmanagement en resourceplanning tool is dit mogelijk. Ontdek welke mogelijkheden onze uitgebreide ERP software jouw business biedt.

Alles-in-één ERP software

Onze ERP oplossing ionBIZ is een alles-in-één management tool voor project gedreven departementen in onder andere ICT, Engineering en Consultancy. Met ionBIZ beschikt je organisatie over alle tools om van jouw projecten een succes te maken. Met de door ons ontwikkelde ERP software integreer al jouw programma’s in één ERP systeem en creëer je een overzichtelijke omgeving. HRM, CRM, projectmanagement, planning, tijdschrijven, kostenbeheer, facturatie en tickets worden gestroomlijnd in onze ERP oplossing: een rijk, passend en geïntegreerd ERP pakket dat jouw organisatie in staat stelt om tijd en kosten te besparen.

Soepele integratie van verschillende functionaliteiten in een ERP systeem

Hoe blijf je als organisatie succesvol in een steeds veranderende markt? Bijvoorbeeld door efficiënt gebruik te maken van bedrijfssoftware. Dankzij onze ERP oplossing kan jouw organisatie middelen doelmatig inzetten en worden projectafhankelijke resources beheersbaar. Daarnaast passen de verschillende programma’s van jouw bedrijf zich automatisch aan elkaar aan met onze multifunctionele ERP software. Diverse bedrijfsprocessen zoals urenregistratie, kosten en afwezigheden maar ook SCRUM, kanban en SLA worden onderbracht in één modulair-gebaseerd ERP systeem. Dankzij een verscheidenheid aan functionaliteiten helpt onze krachtige ERP oplossing jouw bedrijf om processen te stroomlijnen en zo je onderneming te optimaliseren.

Een niche ERP oplossing voor jouw organisatie

Gelijktijdige coördinatie van jouw programma’s zorgt ervoor dat jij en jouw werknemers sneller kunnen werken en data in eenduidige taal gecommuniceerd wordt. De IonBIZ ERP software voegt hier een extra variabele aan toe: flexibiliteit. Jij kiest welke gerichte functionaliteiten je onderbrengt in de ERP infrastructuur en stelt zo een op maat gemaakte ERP pakket samen voor jouw business. Wil je interacties met leads, prospects en huidige relaties beheren? Voeg ons CRM pakket toe. Ben je op zoek naar een ERP oplossing voor het toewijzen van werkkrachten aan jouw projecten? Resource planning software neemt je het werk uit handen. Met onze ERP oplossing kunnen modules optioneel geactiveerd worden en zo bieden wij jouw bedrijf de perfecte pasvorm.

Zet stappen vooruit met een op maat gemaakt ERP pakket

Onze modulaire ERP systeem is gebaseerd op het geloof dat de klant centraal staat. ionBIZ is dan ook een flexibele, efficiënte en betrouwbare ERP oplossing waarmee de specifieke behoeften van sectoren zoals ICT, Engineering en Consultancy vervuld worden. De ERP software van ionProjects verzorgt een volledig aangepaste ERP oplossing voor jouw doelstellingen, waarbij jij onmiddellijk resultaat kunt inzien. Ben jij benieuwd hoe de ERP oplossing het verschil kan maken voor jouw organisatie? Neem contact met ons op en ontdek hoe ionBIZ jouw onderneming kan laten groeien.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

© 2020 ionProjects - Privacy statement