Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Mis geen enkele opportuniteit

CRM Software

Bewaak het overzicht van klanten en prospecten

CRM

Beheer de interacties van je onderneming. Onze bedrijfssoftware biedt het hoofd aan CRM uitdagingen zoals klantcontact, het overzichtelijk verwerken van klantgegevens en het versnellen van verkooptrajecten. Het CRM software analyseert data over klanten, prospecten en zakelijke contacten. ionBIZ is een compleet CRM pakket om Customer Lifetime Value te verbeteren, relaties te optimaliseren en omzetgroei te stimuleren.

Efficiënt contacten beheren en relaties categoriseren met één CRM pakket

Welke CRM strategie volgt jouw organisatie? ionBIZ biedt passende ERP oplossingen om relaties te categoriseren volgens de stijl en branding van jouw onderneming. Met de CRM software breng je contactpersonen, adressen, leveradressen en facturatiegegevens overzichtelijk in kaart. Het CRM systeem documenteert klantinteracties zodat jij precies weet waar de kansen liggen en relaties correct op kunt volgen.

Van leads tot sales met CRM voor MKB

De CRM software van ionProjects versnelt het verkoopproces waardoor jij sneller deals kunt sluiten. Opportuniteiten spotten en leads opvolgen kost je slechts één muisklik. Via de salesfunnel in het CRM pakket schat je toekomstige verkoop in en verhoog je slagingspercentages. De timeline geeft je een overzicht van benodigde acties zodat bekend is wat er nodig is om organisatiedoelstellingen te behalen.

Offertes beheren met ionBIZ CRM software

Met de geïntegreerde offerte template module van het CRM pakket maak je offertes op binnen een handomdraai. Vertrek van je standaardprijslijst of herwerk een vorig voorstel. Ons CRM systeem geeft je de mogelijkheid om vaste prijsafspraken toe te voegen maar ook projectafhankelijke details zoals werken in regie en materiaalkosten te verwerken.

Van offerte tot deal in een gebruiksvriendelijk CRM systeem

Vertrek vanuit gestandaardiseerde tekstvelden, pas aan wanneer nodig en verstuur je voorstel per e-mail vanuit het CRM systeem of exporteer naar PDF of Excel. Heb je de deal verkocht? Met dit CRM pakket zet je met één druk op de knop offertes om naar projecten. Integreer eenvoudig alle gegevens en documenten zodat de projectmanager in het CRM softwaresysteem onmiddellijk alle informatie ontvangt.

Meten is weten: uitgebreide CRM rapporten

Benieuwd naar de geschatte en gewogen budgetten voor het eerste kwartaal van volgend jaar? Of de gemiddelde doorlooptijd van een opportuniteit? Ons CRM software pakket bevat ingebouwde rapporten zodat jij altijd vinger aan de pols houdt. ionBIZ maakt de evaluatie van interacties en definitie van best practices eenvoudig. Niet alleen betreft externe communicatie en verkoopprocessen maar ook als het jouw verkopers en overige resources betreft.

 

Locatie specifieke notities bijhouden voor effectief CRM

Tag je collega in notities voor automatische notificatie en slimme informatieoverdracht. Door klantnamen en projectnamen toe te voegen, optimaliseer je communicatie via het CRM systeem. Geautoriseerde personen kunnen details inzien en zijn direct op de hoogte van de laatste afspraken.

Een uitgebreid CRM pakket met custom fields voor doelgerichte acties

Zonder programmeerkennis voeg je specifieke velden toe en stroomlijn je contacten, interacties en salesmanagement. Met dit CRM pakket voor MKB segmenteer je de doelgroep op basis van custom fields die je tevens gebruikt in filters voor gesegmenteerde sales acties.

CRM software voor controle over verkooptrajecten en contacten

ionBIZ CRM software helpt jou aan overzicht waardoor je een nauwkeurige CRM strategie kunt opvolgen. Breng opportuniteiten in beeld, schat kansen in, draag over van sales naar projectmanagement en zie alles terug in de CRM rapporten. Wil je weten hoe het ionBIZ software pakket de omzet van jouw business laat groeien? Neem contact op met het team van ionProjetcs.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement